Вчора, 3 листопада, у чергову частину Артемівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на березі ставка виявлено труп 21-річного жителя міста Часів Яр.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Донецькій області.

Причиною смерті стало передозування під час вживання курильної наркотичної суміші "Спайс".

Перевіркою встановлено, що за кілька днів до вказаної події молодий чоловік приїхав з Харкова, де навчався в одному з навчальних закладів і привіз із собою курильну суміш.

Увечері, він разом зі своїм знайомим вжив наркотичну речовину в лісопосадці поблизу однієї з водойм. Після куріння суміші молоді люди відчули галюцинації. У результаті погіршення стану здоров'я один з хлопців втратив приятеля з поля зору, і, не знайшовши його, пішов до себе додому.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Наступного дня від співробітників міліції він дізнався про те, що його товариш знайдений на березі ставка без ознак життя.

Читайте також: Правоохоронці знайшли в приватному будинку арсенал боєприпасів та наркотики (фото)

На місці події медичні співробітники констатували смерть потерпілого. В результаті огляду трупа зовнішніх ознак насильницької смерті не виявлено. Труп доставлено в морг.

За даним фактом, співробітниками міліції проводиться перевірка.