У Краматорську правоохоронці затримали подружжя, яке входило до групи інформаторів терористичної організації "ДНР". Про це повідомляє СБУ.

Вдалося встановити, що у травні минулого року вони були завербовані колишнім міліціонером, одним з ватажків незаконного збройного формування "Восток" на прізвисько "Варяг".

Сімейна пара збирала та передавала йому інформацію про дислокацію підрозділів сил Антитерористичної операції.

Читайте також: У Станиці Луганській затримали ще одного інформатора терористів

Крім того, співробітники спецслужби провели обшуки за місцем колишнього проживання "Варяга" у Краматорську. Вони вилучили пістолет Макарова та набої до нього, які переховувала дружина бойовика.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, днями у Запоріжжі до п'яти років позбавлення волі засудили очільницю диверсійної групи терористичної організації "ДНР" на прізвисько "Сахара". Вона виконувала розвідувальні виїзди до Маріуполя, Курахового та Краматорська.