У Сватовому на сьогодні після вибухів на артилерійських складах залишилися зруйнованими підприємства і будинки, а також розбита техніка. На вулицях розміщені оголошення про проведення вибухових робіт.

Про це повідомляє видання Тribun.

Жителі міста активно відновлюють свої будинки, а підприємства - свої території.

"Сватівський райавтодор" і Міжрайгаз розташовані в декількох сотнях метрів від епіцентру вибуху. Там повністю зруйновані будівлі і розбита техніка. З території вантажівки вивозять осколки, які залишилися від розриву снарядів. Військові оточили весь периметр проведення робіт.

Незалежні оцінювачі та експерти підраховують завдані збитки. До цього підключили представників Міністерства оборони, Міністерства з надзвичайних ситуацій і державної влади.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Читайте також: На складах Сватового підірвався сапер

Територію біля складів з боєприпасами розміновують 14 груп військовослужбовців. За вчорашній день інженерні підрозділи підняли і знищили більше 2500 вибухонебезпечних предметів. Вони зачистили ділянку площею близько 2,5 га.

З початку ліквідації наслідків лиха саперами знищили більше п'яти тисяч вибухонебезпечних предметів та зачистили більше 39 га.