У Києві була вилучена нелегально імпортована продукція Apple вартістю більше одного млн грн під час досудового розслідування.

Про це у своєму Facebook повідомив заступник Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

"13 жовтня я говорив про те, що у нас ще попереду ряд заходів, спрямованих на ліквідацію тіньових схем по імпорту високоліквідних товарів. Тепер хочу проінформувати про чергову їх реалізацію", - зазначив Білан.

Чиновник розповів, що в рамках досудового розслідування кримінального провадження були проведені обшуки в одному з інтернет-магазинів і приватній квартирі, де могла зберігатися контрабанда.

Читайте також: Обшук в дирекції магазинів proStor: шукають зв'язок з окупантами Донбасу

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

В ході обшуку правоохоронці вилучили 57 мобільних телефонів Iphone, 17 планшетів Ipad, три ноутбуки MacBook, годинник Apple Watch, медіа плеєри iPod, медіа-приставки.