Українським військовим, які проходять службу в зоні проведення АТО на Донбасі, на телефони надходять SMS-повідомлення з погрозами від російських терористів, повідомила на своїй Facebook-сторінці волонтер з позивним Лілі Сова.

''Згадай свої злочини перед народом! Ми йдемо за тобою! ", - сказано в тексті повідомлення на мобільнику українських воїнів.

Читайте також: Шахрай видурив автомобіль у бійця АТО, який воює на фронті

"Ну, хоч без граматичних помилок смс-ки на цей раз. Вже радує. Ось, пам'ятаю, в минулому році, теж в цей час перші смс-ки приходили. З пропозицією здатися. Погано текст в телефоні видно. Але по-іншому сфоткати не виходить", - зазначила Лілі Сова.

Також волонтер додала, що такі повідомлення терористи розсилають регулярно.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Загалом так, народе! У кого там свіжомобілізовані на лінії фронту зараз? Попередьте своїх, щоб не парилися. Сепари регулярно розсилку роблять. За всіма номерами, що світяться на передку. Так що, нічого страшного. Абсолютно", - підкреслила активістка.