Сьогодні вранці, на трасі Павлоград-Дніпропетровськ 26-річний Євген Терехов потрапив у аварію на своєму Porshe Cayene. Він - кандидат у мери Павлограда від партії "УКРОП".

Про це пише Корреспондент.

"На ділянці шляху, де дорога починає звужуватись, політик на швидкості близько 200 км/год врізався у вантажівку мережі супермаркетів "АТБ", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Стрілянина на одеській трасі: троє загиблих, один поранений

Згідно інформації, Терехова шпиталізували до міської лікарні №4. Політик відмовився навідріз від експертизи на алкогольне сп'яніння.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він наразі перебуває в реанімації, його стан - середньої тяжкості: у нього забій шийного відділу хребта, також є рана на голові.

Нагадаємо, раніше в Дніпропетровську злочинці напали на одного з кандидатів у мери, під час його прогулянки із товаришем.