В одному з барів на трасі "Одеса-Рені" невідомі відкрили стрілянину під час конфлікту між двома компаніями. В результаті інциденту загинуло троє чоловіків, ще один отримав поранення. Про це інформує прес-служба Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Як повідомляється, до Татарбунарського територіального райвідділу поліції надійшло повідомлення про стрілянину у барі, розташованому на відстані двох кілометрів від районного центру. Стріляли із невстановленої зброї.

"Внаслідок інциденту постраждали четверо чоловіків: троє загинули, одного доставлено до медичного закладу у тяжкому стані. Інші учасники події зникли на автомобілях у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, зараз вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання всіх учасників конфлікту. За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Введено оперативний план "Сирена".

Читайте також: В автомобілі винуватця ДТП під Києвом знайшли наркотики (фото)

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у клубі Кривого Рогу банда наркобарона розстріляла відвідувачів. Від безчинства банди постраждало багато мирних жителів, присутніх у закладі. Постраждалих доставили в місцеву лікарню.