Використання, вилучених в Одеській області, підроблених українських марок акцизного збору, могло завдати держбюджету збитків більше ніж на 17,3 млн. грн.

Співробітники Госфіскальной служби в Одеській області вилучили 2,5 млн. підроблених марок акцизного збору України в зоні митного контролю поста "Іллічівськ" в Одеській області, повідомила ведоства.

Марки були вилучені при огляді вантажного автомобіля, що прибув поромом з Туреччини для подальшого прямування через територію України транзитом в Російську Федерацію. У декларації вантаж автомобіля був позначений як "пластикові палети".

Читайте також: У столиці вилучили контрабандну продукцію Apple вартістю понад один млн грн

"У ході огляду даного транспортного засобу було виявлено підроблені марки акцизного збору України в кількості приблизно 2,5 млн штук, незаконне використання яких завдало б державному бюджету збитків на суму понад 17,3 млн грн", - йдеться в повідомленні служби.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

В даний час вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до організації незаконного каналу надходження підроблених акцизних марок.