Харківська ОДА провела тендер, за результатами якого була укладена угода між департаментом ЖКГ та розвитку інфраструктури та ТОВ "Бренд-Корвет" на роботи з прокладання водогону. Вартість робіт склала 2,09 млн грн. Повідомляє Економична правда.

Очікувана вартість закупівлі була вдічі дешевшою – 1,21 млн грн. В тендерній документації фірма вказала телефони та адресу, які належать зовсім іншій компанії "Ікон".

Власник зазначеної компанії Хакім Гасанов є засновником низки фірм із сумнівною діяльністю, які не раз звинувачувались у шахрайстві. Одна із них - ТОВ "ПМК-45" за державні кошти провела неякісний ремонт.

Читайте також: З України в Росію намагалися перевезти 2,5 млн підроблених акцизних марок

Нагадаємо, у Кіровограді фірма "Будмаш-центр" виграла тендер нареконструкцію місцевої лікарні, вказавши вартість робіт без ПДВ. Таким чином, зменшивши вартість пропозиції на вісім млн грн.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще