8 листопада, у Харкові сталася пожежа у дев'ятиповерховому гуртожитку заводу "Турбоатом" по вулиці Маршала Батицького, 20-а. Сигнал про пригоду надійшов рятувальникам о 19:52.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС в Харківській області.

З'ясувалось, що займання виникло в коморі на шостому поверсі. До місця НП виїхали чотири пожежно-рятувальних підрозділи. На момент їх прибуття площа пожежі склала 16 кв.м.

У приміщенні горіли меблі, оздоблення та побутова техніка. Дим швидко заповнив коридор і почав потрапляти в житлові кімнати верхніх поверхів, погрожуючи їх жителям.

Пожежні були змушені організувати евакуацію жителів шостого і сьомого поверхів: вивели на вулицю вісім чоловік. На щастя, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Читайте також: Жінка з дитиною загинули у пожежі у Дніпродзержинську

Одночасно з проведенням евакуації рятувальники подали пожежний ствол на гасіння вогню. Вже о 20:20 він був ліквідований.

Наразі, з'ясовується причина займання та збитки, нанесені вогнем.