Громадянин однієї з країн Євросоюзу відкрив власну нарколабораторію у Черкаській області. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що іноземець перебуває у міжнародному розшуку за незаконне вирощування марихуани та її збут у своїй країні.

Ще у жовтні 2014 року він втік від європейських правоохоронних органів, незаконно перетнув український кордон і з березня 2015 року переховувався на території Черкаської області.

В Канівському районі чоловік орендував складське приміщення та облаштував там нарколабораторію, де вирощував марихуану методом гідропоніки.

Читайте також: У Маріуполі ліквідували підпільну нарколабораторію (фото)

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Наркоділок продавав канабіс у Києві та області, де і був затриманий співробітниками спецслужби під час поїздки на "ділову" зустріч.

У ході обшуків у нарколабораторії правоохоронці виявили майже 900 кущів конопель, два кілограми готової для продажу продукції, а також обладнання для вирощування та зберігання наркотиків: горщики, добрива, лампи освітлення, засоби для фільтрації води й повітря та сушильні камери.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Наркоділка наразі заарештували.