У Криму збираються "публічно покарати" головного редактора сайту ForPost Катерину Бубнову за критику "влади". Про це повідомило видання півострову Аргументи тижня Крим.

Що мається на увазі під "публічним покаранням", не уточнюється.

Причиною стала стаття журналістки під назвою "Всеросійський притулок для старих — ось правда про інноваційне майбутнє Севастополя". Так званий губернатор Севастополя Сергій Меняйло назвав статтю образливою для севастопольців та літніх людей.

Читайте також: Окупанти Криму зобов'язали селян постачати продукти в міста

З ініціативою покарати журналістку виступили "Самооборона Севастополя", "Діти війни", "Союз Чорнобиль", і "Російська громада".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, активісти "громадської блокади" затримали на адміністративному кордоні із Кримом вантажівку з електрообладнанням, яке намагалися вивезти з Сімферопольської фірми "Таврида електрик", що пов'язують з так званим головою Законодавчих зборів Севастополя Олексієм Чалим.