Організація Об'єднаних Націй вперше за три місяці доправила гуманітарну допомогу до окупованого Луганська. Про це повідомив офіційний представник генерального секретаря ООН Стефан Дюжаррік, пише УНН.

До міста приїхало дев'ять вантажівок з базовими гуманітарними товарами і будматеріалами.

За словами Дюжарріка, доправлений вантаж призначається для "12 тисяч вкрай безпомічних людей в районах на сході України, які не контролюються урядом".

Читайте також: ЄС вже виділив для переселенців 100 млн євро допомоги - Порошенко

Нагадаємо, нещодавно на окуповану територію Донбасу приїхало також 11 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Було доставлено 220 тонн продуктів харчування для жителів Донецької області.

Днями повідомлялося, що Росія також готує черговий "гумконвой" для жителів окупованих територій України. Планується, що на Донбас буде доставлено більше тисячі тонн продуктів харчування та медикаментів.