З лютого 2015 року Євросоюз виділив 100 млн євро у якості гуманітарної допомоги для українських переселенців. Про це Президент України Петро Порошенко сказав під час спільної прес-конференції з Верховним представником ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федерікою Могеріні, пише Укрінформ.

"Окремо хотів би подякувати за постійну підтримку, яку ЄС надає нам не лише як макрофінансову допомогу, яка є визначальною для забезпечення фінансової стабільності України. Хотів би наголосити, що лише з лютого поточного року на облаштування тимчасово переміщених осіб у якості гуманітарної допомоги ЄС надав Україні більше 100 млн євро", - зазначив Порошенко.

Читайте також: Могеріні озвучила ключові вимоги до української влади

Глава держави також повідомив, що обговорив з Могеріні важливість продовження цієї співпраці.

За словами Президента, зацікавленість ЄС Україною вказує на те, що наша держава є пріоритетом зовнішньої політики для Євросоюзу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще