Україна повинна забезпечити прозорість проведення антикорупційної реформи, що є ключовим для забезпечення довіри з боку міжнародних партнерів.

Таку заяву зробила сьогодні верховний комісар ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні на спільному брифінгу з Президентом України Петром Порошенком, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми підкреслили, що Антикорупційне бюро повинне почати свою роботу незабаром. І я знаю, що президент дуже налаштований на це, і в цьому плані необхідно забезпечити прозорий і довірчий процес", - зазначила глава європейської дипломатії.

Читайте також: Сьогодні до Києва прибуде Могеріні

Могеріні додала, що під час спілкування з Порошенком йшлося і про судову реформу. "Ми готові і надалі підтримувати всі ці кроки України конкретними діями", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, Могеріні сьогодні прибула до Києва з офіційним візитом.