Мешканець міста Ізмаїл Одеської області зберігав у своєму будинку наркотичний засіб. Правоохоронці, завдяки злагодженим діям, припинили незаконну діяльність зловмисника.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Одеській області.

Поліцейські отримали інформацію про те, що 37-річний чоловік у будинку зберігає наркотики. У чоловіка під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили пристрій для куріння та речовину рослинного походження, розфасовану в пакетах. Також у зловмисника на горищі будинку знайшли суху та подрібнену речовину зеленого кольору.

Поліцейські виявили на присадибній ділянці понад десятка сухих стебел конопель з кореневою системою та трубу зрошення. Правоохоронці направили все вилучене до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

Читайте також: Громадянин ЄС відкрив власну нарколабораторію на Черкащині (фото)

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

За даним правопорушенням відкрите кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

Зловмисник розповів поліцейським, що марихуану він виготовляв з вирощених ним же рослин та зберігав її для особистого використання.

Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до збуту марихуани.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років .

Правоохоронці проводять досудове слідство.