В районі донецького аеропорту боєць ЗСУ отримав важкі поранення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив екс-нардеп, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"На позиції коло донецького аеропорту поранили в огруддя з крупнокаліберного кулемету бійця "Легіону Свободи", 93-ї окремої механізованої бригади, голову МГО "Сокіл", добровольця Юрія Черкашина ("Чорноту")", - написав Тягнибок.

За словами "свободівця", стан пораненого важкий.

"Зараз вирішується питання про його транспортування гвинтокрилом до Дніпропетровського військового шпиталю", - розповів Тягнибок.

Читайте також: Перемир'я на Донбасі крихке - ОБСЄ

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Нагадаємо, впродовж минулої доби в результаті ворожих збройних провокацій жоден український військовослужбовець не загинув, проте чотири бійця зазнали поранення.