Правоохоронці викрили незаконний газозаправний пункт. Він діяв на території одного з автопарків по вулиці Київське шосе в місті Полтава.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Правоохоронці отримали заяву про функціонування незаконного автомобільного газозаправного пункту від представників Української асоціації скрапленого газу. Даний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею Кримінального кодексу "забруднення або інша зміна природних властивостей атмосферного повітря шкідливими для життя, здоров'я людей або для довкілля речовинами, відходами або іншими матеріалами промислового чи іншого виробництва, внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля".

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області Руслан Бірюков розповів, що заправка працювала без необхідної проектно-виконавчої та дозвільної документації.

В результаті газова заправка тривалий час викидала в повітря забруднюючі речовини без отримання спеціального дозволу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Читайте також: На заправках "Укрнафти" невдовзі зростуть ціни - експерт

Правоохоронці, під час обшуку, вилучили автомобільний напівпричіп зі скрапленим газом, спеціальну цистерну та колонку для відпуску газу. Також на території заправки було інше обладнання для зберігання та продажу газу.

Слідчі, після документування та отримання доказів незаконної діяльності газозаправного пункту, отримали від суду ухвалу на обшук.

На даний час роботу незаконної заправки припинили.