Учасники блокади Криму зупинили маршрутне таксі, в якому троє громадян намагалися провезти на територію півострова близько 100 кг ковбаси під виглядом особистих речей на блокпосту "Каланчак".

Про це повідомляє прес-служба "Правого сектора".

Під час роз'яснення ситуації із затриманими з'явилася ще одна людина - Федоров Едуард Анатолійович, який намагався "вирішити" питання із затриманою ковбасою. Чоловік представився і показав посвідчення співробітника Управління по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією Державного Управління Справами президента України.

"Після проведеної розмови виявилося, що затримані контрабандисти мали на меті перепродаж ковбасних виробів, за посередництва зазначеного вище Федорова і знаходилися з ним в попередній змові. Також виявилося, що цей громадянин має подвійне громадянство - українське і російське", - розповіли у відомстві.

Читайте також: Бізнес "мера" Севастополя не витримав блокади (фото)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як стало відомо, Державне управління справами Президента України офіційно заявило, що управління по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією ніколи не існувало. Крім того, Едуард Федоров на громадських засадах або в штаті Держуправління справами не працював.

"Вилучене посвідчення є підробленим", - зазначили в ПС.