Станом на 13 листопада в трьох районах Київської області рятувальники гасять чотирьох локалізованих вогнища тління торфу на загальній площі близько 9,9 га.

Про це повідомили в прес-службі ГосЧС України.

Так, у Вишгородському районі в с. Савенки тліє 0,4 га торфовищ. У Бородянському районі в с. Притворі - 6 га та в с. Берестянка - 0,5 га. Три гектари торфовищ продовжують тліти в Переяслав-Хмельницькому районі в с. Волчков.

У цілодобовому режимі від ГосЧС залучено 72 осіб і 21 одиниця техніки.

Читайте також: В Сумській області оголосили надзвичайну ситуацію через тління торфовищ

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Як зазначили у відомстві, радіаційний фон у Києві та області в межах норми складає в середньому 12-13 мікрорентген на годину (безпечний рівень радіаційного фону до 30 мікрорентген на годину).

Зокрема, радіаційний фон у зоні відчуження становить близько 22 мікрорентген на годину (безпечний рівень радіаційного фону до 50).