У район Горлівки і Ясинуватої бойовики продовжує надсилати підкріплення. Протягом доби сюди перекинули як мінімум мотострілецьку роту терористів.

Про це повідомив народний депутат та керівник групи "Інформаційний спротив" на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що підкріплення бойовиків зафіксували і в районі Гольмівського-Зайцевого і східніше до міста Світлодарськ.

Нардеп написав, що за добу у вказані райони перекинули як мінімум мотострілецьку роту. Частина терористів пересувалась на БМП-2, а на тягачах МТ-ЛБ. Всього вдалося помітити 12 одиниць бронетехніки. Мінімум двоє везли на причепі 100-мм протитанкові гармати МТ-12 "Рапіра".

Читайте також: Бойовикам "ДНР" урізали компенсації при пораненнях - Тимчук

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Бойовики облаштовують позиції для бронетехніки на південь від Гольмівського. При цьому вони не ховаються та копають капоніри та укриття.

Нагадаємо, з 6 листопада група "Інформаційний спротив" повідомила про початок перекидання в Горлівку військову техніку та артилерії терористів. Туди також направили особовий склад у 800 бойовиків. Головною метою такого маневру стала підготовка до проведення масштабної провокації з боку бандформувань.