Жахливий випадок стався вчора в Святошинському районі Києва. Там чоловік зґвалтував свою знайому, а її подругу виштовхнув з вікна.

"Злочинець прийшов в гості до своїх знайомих дівчат. Через деякий час він напав на нещасних подруг. В результаті, він зґвалтував 21-річну дівчину. А іншу, 17-річну громадянку Молдови, через те, що вона чинила опір, виштовхнув з вікна, - кажуть у "Київській міській варті".

Додають, що за інформацією лікарів, зґвалтованій дівчинці стало зле та була підозра на серцевий напад, проте вона відмовилась від госпіталізації.

"А неповнолітня молдованка через падіння отримала численні травми, зокрема, закриту черепно-мозкову травму, травми грудної клітини та животу, перелом правої ключиці, а також зазнала травматичний шок", - уточнюють.

Читайте також: Ґвалтівника маленьких дівчаток затримали у столиці

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Святошинській поліції кажуть, що дівчина випала з третього поверху.

"Подруги відпочивали у кафе, пили алкогольні напої. Там познайомилися із жителем іншої держави. Після спільного чаркування вони пішли до нового знайомого в квартиру. За словами потерпілої, її подруга переспала із господарем помешкання. А після цього молодик почав пропонувати інтим їй. Коли відмовила, викинув дівчину із вікна третього поверху", - кажуть в столичній поліції.

Саме зараз правоохоронці спілкуються із потерпілою, хочуть з'ясувати всіх обставин події. Двоє інших учасників інциденту встановлені, їх доставили до райуправління поліції.