У Львівській області 32-річному чоловікові загрожує до трьох років в'язниці за крадіжку телефонного кабелю. Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції у Львівській області.

До Миколаївського відділення поліції 11 листопада із заявою про крадіжку звернувся 39-річний працівник компанії "Укртелеком". За словами чоловіка, в місті Новий Розділ з каналізаційного колодязя було викрадено 28 м телефонного кабелю.

"Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до скоєння крадіжки причетний 32-річний житель Нового Роздолу, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Речовий доказ - телефонний кабель - у нього вилучили", - йдеться в повідомленні поліції.

Читайте також: В Гостомелі з будинків почали масово красти вікна

За цим фактом порушено кримінальне провадження за статтею "крадіжка" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Проводяться слідчі дії.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Нагадаємо, у Львівській області правоохоронці затримали на хабарі капітана поліції. Зловмисник вимагав три тисячі гривень від мешканки Борислава за закриття кримінального провадження стосовно її сина-студента. Справа була відкрита через бійку.