Чернігівські міліціонери встановили особи двох шахрайок, які дурили довірливих пенсіонерів.

Про це розповіли у прес-службі правоохоронних органів.

"До чергової частини надійшло повідомлення про двох жінок, які обманним шляхом під приводом надання 50-відсоткової знижки на харчі у продмагах міста видурили у заявниці чотири тисячі гривень та близько півтисячі доларів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Людей труять газом і грабують у центрі Києва

Щоб зловити шахрайок, оголосили операцію "Перехоплення". Через півгодини співробітники ДАІ посту "Кіпті" зупинили іномарку з номерним знаком, який назвала потерпіла.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Під час обшуку авто, у них виявили кошти та велику кількість конвертів з нарізаним папером формату гривневих купюр, сувенірні купюри та ксерокопії валюти.

Злочинцями виявилися непрацюючі киянки 1970 та 1966 років народження. Вони у скоєному зізналися й дали свідчення. Злочинну діяльність жінки почали ще навесні.

За фактом, відкрили справу за статтею "шахрайство" Кримінального кодексу. Досудове слідство триває.