Прокуратура Печерського району разом із київськими правоохоронцями викрила групу наркоторговців. Вони розповсюджували амфетамін на території шкіл і розважальних закладів столиці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Правоохоронці, під час досудового слідства, встановлено, що наркобізнес організував 52-річний киянин. Він облаштував нарколабораторію у власному будинку.

Зловмисник виготовляв вдома особливо небезпечну психотропну речовину - амфетамін.

Його спільницею була 23-річна жінка. Вона розповсюджувала їх у вечірній час. Жінка продавали наркотики поблизу навчальних і розважальних закладів.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Зловмисникам оголосили про підозру за статтею Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів".

Читайте також: "Наркобарон" в Одеській області сушив коноплі на горищі (фото)

Обом учасникам обрали запобіжні заходи на час досудового розслідування. Організатор наркобізнесу перебуватиме під вартою, а спільниця - під домашнім арештом.

Нагадаємо, раніше в Одеській області ліквідували підпільну нарколабораторію. Там виготовляли марихуану. Організував її 26-річний чоловік. Під час обшуків у нього виявил револьвер системи "Наган" з набоями і пістолет іноземного виробництва.