В Донецькій області з початку 2015 року в результаті підриву на мінах та розтяжках загинуло 25 людей. Про це повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, пише УНН.

"За рік у Донецькій області в результаті підриву на мінах та розтяжках постраждало 94 людини, з яких 25 загинули", - сказав він.

Лисенко закликав українців, які перебувають у зоні АТО, бути надзвичайно обережними та уникати проїзду або пішого пересування неасфальтованими дорогами або стежками у районі лінії фронту.

Читайте також: У Волноваському районі чоловік підірвався на розтяжці

Нагадаємо, днями на лінії розмежування житель Мар'їнки, керуючи автомобілем "Ланос", наїхав на міну. У результаті вибуху загинули двоє людей. Подібний випадок стався також дещо раніше біля села Миколаївка Волноваського району. Там внаслідок наїзду трактора на вибуховий пристрій постраждало подружжя фермерів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще