Рух легкового транспорту в Крим через пункт пропуску "Чонгар" зупинять на три дні. Про це повідомив начальник митного поста "Каховка" Олександр Камшуков, пише УНН.

"З 17 до 19 листопада запланований переїзд пункту КПВВ "Чонгар" на нове місце дислокації. Цей переїзд займе три дні. В ці дні митне оформлення та пропуск пасажирів, товарів та транспортних засобів комерційного призначення в напрямку анексованого Криму і назад проводитися не буде. Перетинати адмінмежу зможуть тільки пішоходи", - сказав Камшуков.

За його словами, вантажівки у пункті пропуску не оформлюють ще з 20 вересня через те, що їх не пропускають активісти.

Читайте також: В окупований Крим відправлять новітні винищувачі

Переїзд прикордонників на нове місце пов'язаний з початком роботи сервісної зони на контрольному пункті.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Ми переїдемо приблизно на 800 метрів у бік Криму. Там запрацює сервісний центр. Люди зможуть укритись від дощу та холоду. Побудовано спеціальний перехід для пішоходів, їм буде набагато зручніше долати відстань між пунктами пропуску" — зазначив начальник митного поста.

Камшуков порадив водіям, які все ж хочуть потрапити на півострів, їхати через пункти контролю "Чаплинка" або "Каланчак".