В Авдіївці співробітники поліції затримали зловмисника з сумкою, повною боєприпасів. Про це повідомляє управління Національної поліції у Донецькій області.

У ході оперативних заходів з виявлення та припинення незаконного обігу зброї в Авдіївці правоохоронці зупинили чоловіка з великою сумкою. Поліцейські оглянули багаж і виявили там цілий бойовий арсенал.

У сумці правопорушник ніс 20 снарядів до гранатомета, снаряд до БМП та 119 патронів до автоматичної зброї.

Читайте також: Жінка у Дніпропетровську носила у сумочці 155 бойових патронів

Боєприпаси вилучили та направили на експертизу. За незаконне поводження зі зброєю чоловікові загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Таке ж покарання чекає і на 58-річного жителя Авдіївки. У ході перевірки оперативної інформації у нього в будинку знайшли осколкову гранату РГД-5. За незаконне зберігання зброї зловмисник притягуватиметься до відповідальності вдруге - у 2011 році він вже був засуджений за аналогічний злочин.