Вчора, 15 листопада, у селі Буховичі Мостиського району Львівської області перепоховали останки воїнів австро-угорської та російської армій.

95 останків знайшли працівники комунального підприємства Львівської обласної ради "Доля" у лісі біля села Конів сусіднього Старосамбірського району, передає Український погляд.

Як свідчать артефакти, знайдені під час ексгумації, серед яких срібні хрестики православної конфесії, медаль за участь у Японській війні 1904-1905 років, ґудзики тощо, більшість останків належать воїнам російської армії.

Читайте також: У Дніпропетровську поховали ще 11 невідомих бійців АТО

Разом з тим у спільній могилі знайшли і останки австрійських солдатів, на що вказують залишки уніформи, зокрема ґудзики.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Науковці припускають, що найімовірніше воїни загинули у Галицькій битві за Перемишль 1914 року. Всі знайдені артефакти передали на зберігання до Музею визвольної боротьби України у Львові.