Напередодні річниці подій на Євромайдані ТРК "Україна" показав фільм з причетним до вбивства журналіста В'ячеслава Веремія – Джалалом Алієвим "Страшна красуня".

"Я працювала вночі. Для фону був увімкнений телевізор. Навіть не звертала увагу, на якому каналі. Близько 2-ої ночі там крутили якесь російське мило.Та коли підняла очі на екран, побачила Джалала Алієва. Потім передивилася в інтернеті – це була та сама людина, яку підозрюють у вбивстві Славіка", - розповіла "Знай" колега журналіста.

Серіал з двох серій зняли у 2012-му році. На початку фільму повідомляється, що він є проектом телеканалу "Україна". Фільм показують часто, останній раз у липні 2015 року.

У фільмі Алієв грає епізодичну роль на останніх хвилинах стрічки. Героїня забігає у купе вагону, а двоє чоловіків кавказької зовнішності пропонують їй вино. "Кавказець" в окулярах і є Джалал Алієв.

В'ячеслава Веремія вбили "тітушки" в ніч на 19 лютого 2014 року. На таксі, в якому журналіст повертався додому, напали озброєні люди. Витягнули пасажирів, побили бітами.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Один з нападників вистрілив у Славіка з пістолета. У вбивстві підозрюють охоронця Алієва з Горловки.

Читайте також: Вбивця київського журналіста служив в "ДНР" снайпером

Нагадаємо, що у липні керівник центру обміну полоненими повідомив, що Алієва було вбито. Ким саме, не уточнив.