В інтернеті з'явилося фото вбивці київського журналіста В'ячеслава Веремія. Розшукуваний МВС 46-річний Джалал Алієв в ніч на 19 лютого 2014-го смертельно поранив нашого колегу. Це сталося на вул. Великій Житомирській в столиці.

На світлинах Алієв позує у камуфляжному костюмі та зі снайперською гвинтівкою СВД в руках.

"Судячи по зовнішньому вигляду зброї та прицілу, її дійсно використовує снайпер. Але цей чоловік дуже дивно тримає її в руках. Або вперше, або втомився", - розповіли нам військові.

Читайте також: Полонених українських офіцерів вивозять до Росії для допитів

Місяць тому керівник Центру звільнення полонених ГО "Офіцерський корпус" Володимир Рубан повідомив, що 46-річного Джалала Алієва вбито.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Джалал Джамалович Алієв, поганяло "Діма Дагестанець", вбивця журналіста "Вістей" Веремія В'ячеслава ліквідований. Якщо, звичайно, родичам буде від цього легше. Більше про цю падаль ніколи не почують. Він розстріляний, тіло кинуто на поталу собакам у полі між Горлівкою та селом Зайцево. Разом з ним розстріляний подільник Кравченко (Крава), раніше судимий, 12 років ув'язнення", - посилаючись на анонімних підпільників повідомив Рубан.

До речі, Алієва вже місяць шукають родичі. Кажуть, що його з дому у Горлівці викрали невідомі в масках. Вивезли на двох автомобілях. А наступного дня покинуті машини знайшли за містом. В Горлівці, яка знаходиться на території, підконтрольній терористам, мешкають його дружина - 45-річна Олена, донька - 24-річна Джаміля та син - 19-річний Дамір.

"Він мав позивний Гюрза. Мій колега і хороший друг. З родичами досі на зв'язок не виходив", - написала в соцмережах російська терористка Веселина Черданцева. Просить відгукнутися всіх, хто щось знає про Алієва.

Їй відповіли, що останнім часом у Горлівці почало зникати багато "ополченців". Переконують, що свої ж здають або самі вбивають тих, хто став непотрібним.

Джалал Алієв в Донецьку був снайпером, воював на боці ДНР. Окрім вбивства Славіка Веремія, відзначився побиттям журналістів під час подій на Майдані. Зранку 18 лютого він напав на двох фотокореспондентів біля штабу "Партії регіонів" на вул. Липській. Постраждалі кажуть, що Алієв виходив саме з будівлі, яку охороняв від мітингувальників.

До цього він працював начальником служби охорони оптового овочевого ринку "Столичний". Призначений був одним із засновників ринку – Юрієм Іванющенком. Знімався в серіалі "СБУ. Спецоперація", автором сценарію до якого була екс-спікер СБУ Марина Остапенко, а продюсером – Ольга Герасим'юк. У Горлівці Алієва знають за прізвиськом "Діма Дагестанець". Колишні колеги нам розповіли, що він воював в Чечні, мав судимість в Росії. В Україні працював на бандита Армена Саркісяна, який відправляв "тітушок" до Києва.