Сьогодні вночі у столичному сквері на проспекті Леся Курбаса зловмисники повирубали десятки дерев. Про це пише KievNews.

За словами місцевих жителів, люди виступали проти забудови цього скверика, де знаходиться спортивний майданчик. Ця ділянка є єдиною зеленою територією в мікрорайоні, де можна погуляти з дітьми.

"Київрада проголосувала за статус скверу. Перед виборами тут почали проводити роботи з благоустрою - привезли землю, гравій, розбили доріжки. Роботи ще не були закінчені, але вночі, коли всі спали невідомі вирубали дерева. Кажуть, що тут хочуть будувати ТРЦ, хоча ми всі проти", - розказує місцевий житель.

У департаменті благоустрою КМДА пообіцяли з'ясувати скоїне.

Читайте також: Алею Небесної сотні знищили в Одесі (фото)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ніяких вказівок з приводу вирубки дерев "Київзеленбуду" ніхто не давав, ми будемо розбиратися в ситуації. Винні будуть покарані", - сказав глава департаменту Дмитро Білоцерківець.

Як повідомлялося раніше, в одеському сквері спиляли здорові півстолітні дерева для того, щоб побудувати на цьому місці триповерховий магазин автозапчастин.