У Маріуполі на сходах багатоповерхівки знайшли труп чоловіка. Про це повідомляє управління Національної поліції у Донецькій області.

Тіло виявили у третьому під'їзді 92-го будинку на проспекті Будівельників між першим та другим поверхами.

На вигляд чоловікові 25-35 років, ознак насилля експерти не виявили. Після медичного огляду головною причиною смерті вважають асфіксію, тобто задуху.

Наразі правоохоронці встановлюють особу чоловіка.

Читайте також: У приватному будинку на Донеччині знайдені троє вбитих

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У поліції назвали прикмети померлого: зріст 170-175 см, худорлявої статури, волосся світле. Він був одягнений у светр сірого кольору, під светром футболка сірого кольору з написами іноземною мовою і трьома яскравими колами, джинси сірого кольору, під джинсами зелені спортивні штани, кросівки чорного кольору, на шиї капронова нитка з металевим хрестиком. На правій руці одягнений шкіряний браслет темно-коричневого кольору.

Поліція попросила всіх, хто знає цю людину або володіє будь-якою інформацією, телефонувати за номером 102.