У районі міста Золоте Попаснянського району Луганської області затримали "прикордонника" терористичної організації "ЛНР". Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Його спіймали під час спроби потрапити на підконтрольну Україні територію.

Зловмисник розповів правоохоронцям, як став силовиком в "ЛНР".

За його словами, перевіркою та навчанням кандидатів на службу в так званих "силових структурах" терористів займаються діючі співробітники ФСБ Росії. Всі співбесіди вони проводять із зав'язаними очима претендента. Підготовку до проходження "служби" також здійснюють російські інструктори.

Читайте також: На Донбасі затримали вербувальника ФСБ (відео)

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Бойовик, окрім іншого, повідомив, що на території так званого "управління прикордонної служби ЛНР" утримують українських полонених.

Також на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Георгіївка" Донецької області співробітники спецслужби затримали активного прихильника терористичної організації "ДНР".

Було встановлено, що зловмисник сприяв терористам, виконуючи посадові обов'язки начальника ДП "Донецькстандартметрологія". У СБУ зазначили, що він обґрунтовано підозрюється в участі у терористичній групі.