У Кам'янці-Подільському внаслідок жахливої аварії загинули троє людей, ще двоє травмовані. Про це повідомляє управління Національної поліції у Хмельницькій області.

ДТП сталася на Хмельницькому шосе. Вантажівка Merсedes зіткнулася з позашляховиком Toyota Land Cruiser. Некерована автівка вилетіла на зупинку громадського транспорту, збивши п'ятьох людей.

Три жінки, особи яких ще встановлюються, загинули на місці. Ще двох людей з травмами госпіталізували до місцевої лікарні.

Наразі на місці події працюють слідчі.

Читайте також: Дві маршрутки з пасажирами зіткнулися у Полтаві (фото)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, днями у Львові на вулиці Богдана Хмельницького автомобіль "ВАЗ" на великій швидкості виїхав на зупинку та збив жінку.

Машина на капоті провезла потерпілу близько 100 метрів. На своєму шляху автівка позбивала турнікети та смітники. Жінка загинула на місті. За попередньою інформацією, в автомобілі перебували наркомани.