В Харкові правоохоронці затримали пропагандиста, який розповсюджував сепаратистські матеріали в інтернеті. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Співробітники спецслужби встановили адміністратора сторінок соціальних груп антиукраїнської спрямованості.

Повідомляється, що зловмисник розміщував в інтернеті заклики до створення Харківської народної республіки та приєднання її до складу Російської Федерації.

У відомстві зазначили, що аудиторія цих Інтернет-ресурсів сягала майже 25 тисяч осіб.

Читайте також: Інтернет-пропагандиста терористів викрили у Запоріжжі

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Під час обшуку правоохоронці отримали беззаперечні докази причетності зловмисника до розповсюдження матеріалів із закликами до зміни меж території України.

На комп'ютері сепаратиста було встановлено програмне забезпечення, яке дозволяло адмініструвати електронні сторінки, розміщувати повідомлення, створювати нові "гілки" та блокувати окремих користувачів.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.