Міжнародні експерти з моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі отримали докази збройних провокацій терористів зі забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, бійці АТО надали докази обстрілів мирних кварталів з "Градів".

Таким атакам з боку бойовиків піддались сектори Красногорівки та Горняка Донецької області. Терористи випустили 12 ракет по цих населених пунктах.

Генерал-майор Борис Кременецький підкреслив, що вчора прихильники незаконних збройних угрупувань збільшили кількість атак на бойові позиції бійців АТО перед зустріччю підгрупи з безпекових питань у Мінську.

Прес-офіцери наголосили, що терористи продовжують зривати Мінські домовленості та відкрито продовжують ескалацію конфлікту.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Омбудсмен в шоці від побуту військових АТО в Маріуполі (фото)

Нагадаємо, що вчора українська розвідка підтвердила загарбницькі плани терористів, вони активізувалися на Донецькому та Артемівському напрямку з метою збільшення території "ДНР".