У Дніпропетровську внаслідок пожежі в приватному будинку загинула трирічна дівчинка, батька госпіталізували до лікарні. Про це повідомили в прес-службі ГосЧС України в Дніпропетровській області.

Сьогодні в 13:19 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Алтайській Ленінського району.

Як з'ясувалося, пожежа виникла в житловій кімнаті приватного одноповерхового будинку на два власника.

Читайте також: Восьмирічний хлопчик спалив квартиру у Києві

Від сусідів стало відомо, що під час пожежі в будинку знаходилися батько і чотирирічна дитина. Чоловік зміг вибігти на вулицю, однак через вогню вже не зміг повернутися в будинок за дівчинкою.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Так, в одній з кімнат, під ліжком, знайшли дівчинку 2011 народження. Рятувальники винесли дитину на вулицю та передали лікарям швидкої.

"Згодом стало відомо, що дівчинка загинула при транспортуванні в кареті швидкої допомоги в МКЛ № 6 з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння", - йдеться в повідомленні.

Батько, 1966 року народження, який намагався врятувати дитину, отримав опіки дихальних шляхів, обличчя, шиї та правої руки 2 і 3 ступенів. Він госпіталізований в опікове відділення міської лікарні № 2.

У 14:07 пожежу було локалізовано, а о 14:59 - ліквідовано.

Вогнем знищено домашні речі в кімнаті житлового будинку та пошкоджено стіни, дерев'яні лати на загальній площі 20 квадратних метрів.