У Києві на вул. Будівельників в одній із квартир п'ятиповерхівки сталася пожежа. Про це повідомляє столичне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За півгодини пожежники, які прибули на місце події, ліквідували займання. У квартирі повністю згоріли меблі, особисті речі, вікно, було пошкоджено побутову техніку та двері, закопчено стіни та стелю помешкання.

Рятувальники встановили, що на момент займання в квартирі знаходились мати з сином. Восьмирічний Сашко сам був у кімнаті, саме тоді й спалахнув диван.

Читайте також: У Києві жінка згоріла у власній квартирі

Через те, що квартира знаходиться на першому поверсі, крики дитини про допомогу почули перехожі. Вони одразу ж викликали пожежників та кинулись на допомогу. Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів матір з сином вдалося вивести з палаючого приміщення.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У ДСНС повідомили, що жінка отримала опіки правої руки, а також отруєння чадним газом та була госпіталізована до лікарні. Хлопчик не постраждав.

За попередніми даними, причиною займання стали пустощі дитини з вогнем, та остаточні обставини виникнення пожежі все ж встановить слідство.