У Кривому Розі на Дніпропетровщині вранці відкрили сесію міської ради і всупереч протестам городян і численних скарг Юрія Вілкула представили новим головою міста.

Відразу після цього Вілкул сесію закрив, повідомляє Громадське.

Відзначається, що територіальна виборча комісія дозволила перерахувати тільки 1 ділянку, а по 21-му скаргу відхилили. Про це повідомив народний депутат від "Самопомочі" Ярослав Маркевич.

Читайте також: Кривий Ріг вийшов на протест через вибори

Нагадаємо, що у Кривому Розі біля будівлі міськради, в якій працює міська виборча комісія, відбувся мітинг проти визнання представника "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула переможцем виборів міського голови.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

За офіційними даними, в Кривому Розі за чинного міського голову, представника "Опозиційного блоку" проголосувало 50,21% виборців, а за його суперника, висуванця "Об'єднання "Самопоміч" Юрія Милобога – 49,79%. Різниця між кандидатами – 752 голоси.