Сьогодні в Кривому Розі біля міськвиконкому відбувся мітинг на підтримку кандидата в мери Кривого Рогу Юрія Мілобога. У демонстрації взяли участь кілька сотень людей.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

"В даний час тут кілька сотень людей, але вони щохвилини прибувають. Люди приходять з прапорами і висловлюють свою підтримку Юрію Мілобогу, на підтримку якого і збирається цей мітинг", - йдеться в повідомленні.

"Вибори пройшли не зовсім чесно. Приміром, в Інгулецькому районі в кінці робочого дня другого туру виборів невідомо звідки з'явилося 600 бюлетенів. Хоча за весь день в цьому районі сама явка була близько 600 чоловік", - повідомило "Знай" поінформоване джерело у передвиборній комісії.

Читайте також: Вілкул не зміг визнати свою поразку і вирішив гадити - Філатов

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Криворіжці, які пікетують міськраду, чинять вірно. Різниця між кандидатами дуже мала. Тим паче, я впевнена, що результати сфальсифіковані. Тому варто нарешті відстояти правду і не дати можливості шляхом обману Вілкулу зайняти посаду мера", - прокоментувала ситуацію місцева мешканка Світлана.

Як повідомлялося раніше, Криворізький міськвиборчком оголосив кандидата від "Опозиційного блоку", чинного мера Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів міського голови. За результатами підрахунку голосів, Вілкул набрав 49%, його суперник, кандидат від "Самопомочі" Юрій Мілобог - близько 48%. Розрив між кандидатами складає всього 752 голоси.

"Самопоміч" заявляє про фальсифікацію чотирьох тисяч голосів на користь Вілкула та готує позов до суду.

Крім того, нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Єгор Фірсов повідомив, що за фактами фальсифікацій на виборах в Кривому Розі відкрито кримінальне провадження.