У Дніпропетровській області посадовці одного з державних підприємств незаконно привласнили більше ніж півмільйона гривень бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Керівництво державного підприємства, яке виграло тендер на ремонт та утримання мережі автомобільних доріг, закуповувало товари та послуги через низку афільованих комерційних структур за значно завищеними цінами.

Під час обшуків у робочих кабінетах та за місцем проживання зловмисників правоохоронці вилучили документи, що підтверджують протиправні дії посадовців.

Читайте також: Багатомільйонний тендер на ремонт доріг виграв екс-голова облавтодору

Прокуратура відкрила за цим фактом кримінальне провадження. Тепер злочинцям загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно подібну схему викрили у Донецькій області. Там посадовці привласнили понад 1,2 мільйона гривень, виділених на ремонт доріг. Гроші вони "відмивали" через підрядників.