Суд міста Ковель Волинської області зняв звинувачення із члена "Правого сектору" за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє Kowel.com.ua.

Ще 3 серпня правоохоронці затримали бійця ПС. Він знаходився за кермом позашляховика Land Rover із явними ознаками вживання алкоголю. До того ж, машина була без номерів.

Чоловік відмовився проходити перевірку на алкоголь на місці. Працівники МВС направили цю справу до суду, де і мали винести вирок військовому.

Після ретельного вивчення справи суддя Тарас Наваляний наказав закрити адміністративне впровадження через витікання строку справи. Також невідомо, куди та звідки рухався чоловік.

Читайте також: У центрі Києва п'яний чоловік стріляв з пістолета

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, на Херсонщині затримали начальника місцевої митниці також через керування машиною напідпитку. Рівень алкоголю у його крові перевищував у 15 разів допустиму норму.