У Тернополі на проспекті Степана Бандери двоє невідомих, застосувавши сльозогінний газ, скоїли розбійний напад на 33-річного чоловіка. Про це повідомляє обласне управління Національної поліції.

Зі свідчень потерпілого, на момент скоєння злочину він сидів у власному автомобілі. Нападники, застосувавши фізичну силу, відібрали у нього сумку, в якій знаходилось 12 тисяч американських доларів, 30 тисяч гривень та особисті документи.

Він також додав, що чоловіки погрожували йому ножем та пістолетом.

Читайте також: У Миколаєві невідомі в масках пограбували водія на мільйон гривень

Правоохоронці просять всіх, кому щось відомо про обставини злочину, або хто став очевидцем розбійного нападу, зателефонувати на лінію 102. Анонімність гарантована.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, днями подібна ситуацій сталася у Шевченківському районі Києва.

Зі слів очевидців, двоє невідомих розбили вікно у позашляховику та почали стріляти у водія автівки. Після цього зловмисники зникли з місця події.

Як згодом з'ясувалося, причиною нападу стала сумка з грошима, яку віз з собою чоловік.