Мобільний оператор Vodafone ("МТС Україна") готує до запуску мережу стандарту UMTS (3G) у Києві. Протягом найближчого тижня Vodafone проводитиме заміну обладнання, налагодження і технічне тестування мережі, у зв'язку з чим можуть виникнути складнощі з доступом до мобільного зв'язку, повідомила прес-служба компанії.

"Вже через тиждень Vodafone почне запуск швидкісного мобільного інтернету на швидкості до 42 Мбіт/с у столиці. Компанія змінює обладнання не тільки на існуючих базових станціях, але й встановлює додаткові базові станції", - сказано в повідомленні.

В процесі налаштування буде відключатися не вся мережу, а окремі станції, проте в компанії попередили, що під час перемикання обладнання можливі тимчасові складнощі з доступом до послуг мобільного зв'язку.

Читайте також: Відомі попередні тарифи оператора Vodafone

Як повідомлялося, оператор уже запустив власну 3G мережу в Ужгороді, Мукачеві, Чернівцях та Одесі, а також повідомив про тестування мережі в Миколаєві. Згідно з озвученими планами, до кінця року 3G-мережею будуть покриті більшість обласних центрів України.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, "МТС Україна" повідомила про перехід під бренд Vodafone в жовтні.