Одеська поліція отримала повідомлення про те, що до міської лікарні доставили немовля з закритою черепно-мозковою травмою.

Як передає Магнолія-ТВ, лікарі декілька днів боролися за життя дівчинки, проте травма виявилася несумісною з життям.

Правоохоронці встановили, що дитину доставили до лікарні з квартири на вул. 25-ї Чапаєвської дивізії, де вона проживала з батьком і матір'ю.

За даними слідства, батьки дівчинки зловживали спиртним і не приділяли їй належної уваги.

Читайте також: Спіймали терориста "ДНР", який убив сокирою матір і брата

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

32-річна горе-мати призналась, що в стані сильного алкогольного сп'яніння, розгойдуючи дочку на руках, кілька разів вдарила її головою об шафу. Побачивши кров, вона поклала немовля у ліжко, а сама пішла викидати забруднені речі. І лише після того, як повернулась, подзвонила у швидку.

Алкоголічку підозрюють у злісному невиконанні обов'язків по догляду за дитиною та завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.