Вчора ввечері у Києві відбулося скандальна ДТП за участю п'яного ректора МАУП, генерала-полковника міліції та екс-заступник міністра МВС України Анатолія Подоляки.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Як стало відомо, Подоляка, рухаючись на автомобілі LandRover Freelander АА0109, в зоні ремонтних робіт поїхав по зустрічній тимчасової смузі та скоїв лобове зіткнення c Ford Fiesta, який рухався від метро "Голосіївська".

Позашляховик протаранив вже зупинений Ford, водій якого встиг застосувати екстрене гальмування. LandRover протягнув легковик близько 10 метрів і скинув з дороги ліворуч, після чого сховався в сусідньому провулку.

Знаходилися на шиномонтажі і СТО співробітники кинулися до розбитої машини. Інші поїхали за позашляховиком. Нетверезий водій вибіг з авто і намагався втекти.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Він втік до дитячого садка, де був спійманий і повернений на місце ДТП.

"Їхати на експертизу алкогольного сп'яніння Анатолій Миколайович Подоляка відмовився, що зафіксували слідчі і поліція. За законом це рівно - п'яний", - розповів водій постраждалого авто Ford, Григорій.

Читайте також: Жезл ДАІ знайшли в авто п'яного винуватця ДТП (фото)

Подружня пара в Ford використовувала ремені, спрацювали подушки. Водій не постраждав. Його дружину, 1991 р.н. з травмою ноги госпіталізували до лікарні.

На місце аварії прибули патрулі поліції і опергрупа.

"Поліція і слідчі поводилися максимально адекватно і правильно. Всі протоколи оформили, інтерв'ю давали охоче. Магнолія-ТВ зняла чудові відеокандри з Анатолієм Миколайовичем", - додав Григорій.