Із шостої вечора 21 листопада до шостої ранку 22 листопада, сепаратисти стріляли вздовж лінії розмежування сорок разів, порушуючи всі Мінські домовленності.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Три десятки пострілів пролунало зокрема у Донецькій області. Російсько-терористичні угрупування вели провокаційний вогонь по Пісках, Мар'їнці, Авдіївці та Первомайському із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ", - розповів спікер штабу Леонід Матюхін.

Читайте також: Троє українських воїнів були поранені в АТО протягом доби

Згідно інформації, під Артемівським, бойовики вели вогонь по Зайцевому. На Луганщині терористи стріляли із мінометів, гранатометів та стрілецької зброї по Щастю, а на Маріупольському напрямку обстріляли багатостраждальне Широкине.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Застосували сепаратисти гранатомети та стрілецьку зброю у процесі ведення прицільного вогню по позиціях українських військових у Мар'їнці, Широкиному та Чермалику.