На окупованому півострові розробили алгоритм електропостачання на час аварії: вводять графік відключень.

Про це пише Корреспондент.

"Власної енергії Криму поки недостатньо, тому вводиться графік аварійних відключень електроенергії та подачі води. Населення будуть сповіщати кожні дві години. Графік опублікують в ЗМІ та на сайті Мінпаливенерго республіки і Крименерго", - заявив так званий "віце-прем'єр" окупаційного уряду Михайло Шеремет.

Читайте також: Дві доби поновлюватимуть постачання електрики на півострів

За його словами, основні великі міста Криму підключили до електропостачання. До інших населених пунктів, наприклад Щолкіне, Леніне, Первомайське, завезуть мегаватні джерела живлення.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Міністр палива та енергетики" Сергій Єгоров розповів, що дефіцит необхідної потужності для півострова наразі становить порядку 450 МВт.

"Ранковий максимум електроспоживання Криму разом із Севастополем у ці дні становить 800 МВт. 350 МВт на сьогодні виробляють власні джерела. Дефіцит склав 450 МВт", - зазначив він.