Народний артист Радянського Союзу та депутат Держдуми РФ Йосиф Кобзон знову відвідав тимчасово непідконтрольні Україні території, передає УНН.

"Чого я сюди приїжджаю? Мене кличуть сюди гени. Я ще не потрапив у Часів Яр, де народився. Там міняють вулицю мого імені. В Дніпропетровську, де я жив і вчився, знімають меморіальні дошки", — зазначив Кобзон.

Це не перший приїзд Кобзона на непідконтрольні Україні території. Він уже приїжджав на окуповані території Донеччини і Луганщини і в анексований Крим.

Читайте також: Біля Будинку культури в Тель-Авіві пройшов мітинг проти Кобзона (фото)

"Не всім подобаються мої приїзди на Батьківщину. Те, що я потрапив під санкції через американські підступи, це мене не хвилює. Головне, що мене готові зустрічати мої земляки", — сказав Й.Кобзон.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Й.Кобзон належить до тих російських діячів культури, які підтримали окупацію Криму і виступили на боці сепаратистів, які розпочали збройний конфлікт на Сході України.

Народився Й.Кобзон в Донецькій області, жив у Львові, Краматорську і Дніпропетровську.